SensiМода, изтънчена елегантност, грижа във всеки детайл и качество – това е характерното за чорапите и чорапогащите на Sensi.

Чорапите и чорапогащите, които носим днес водят своето начало от 40 те години на 19 век, когато изследователя Джулиан Хил опитвайки да намери заместител на коприната открива материя сходна на тази.

Първите чорапи са били изработвани от плътни и груби материи, закрепвани с връзки и колани, а много по-късно са се оформили като чорапогащи и са започнали да се изработват от различни материи. В търсене на комфорт и стил постепенно чорапогащите изместват чорапите и стават незаменим атрибут в гардероба на всяка дама.

За представителките на нежния пол на преден план винаги е красивия чорапогащник, с който допълват образа си. Чорапите и чорапогащите не са просто аксесоар, те са основен елемент в облеклото на елегантната и изискана жена, която е в крак с модните тенденции.

В днешно време дамската мода позволява да носим всичко според настроението си от изискан модел чорапи с дантела и жартиер до плътен и цветен чорапогащник. Отдайте се на желанието си и облечете краката си в разкошни модели!

Фигурални или изчистени, плътни или нежни и прозрачни, цветни или телесни дамските чорапи и чорапогащи ще бъдат перфектен завършек на една индивидуална прелестна визия! Посетете онлайн магазин Sensi и изберете вашите чорапи и чорапогащи от огромното ни разнообразие на тези стоки.