Профил на компанията

А&Т – 2004 е лидер на българския пазар, с 70% пазарен дял от производството на дамски и детски чорапи и чорапогащи, сертифициран по стандарт Oeko-Tex Standard 100. Изнася успешно на пазарите в Гърция, Сърбия, Белгия, Италия и Германия Zentrale Handelsgesellschaft-ZH GmbH, DM-drogerie market, EDEKA NonFood-CM GmbH and AWG Mode GmbH.

Ние сме иновативна бързоразвиваща се компания и  предлагаме на нашите български и международни партньори дългосрочно сътрудничество, атрактивни и гъвкави ценови предложния, качествени продукти, съобразени с модните тенденции.

При интерес към нашите продукти, може да се свържете с нас на следния Линк:

Наши партньори

Предлагаме сътрудничество на магазини, които са специализирани в търговията с дамски и детски чорапи и чорапогащи

Търсим сътрудничество с партньори, които са специализирани в онлайн търговията с дамски и детски чорапи и чорапогащи

Партньори, които са специализирани в продажбите на едро.

Предлагаме сътрудничество на търговски вериги, които искат да предлагат собствен бранд дамски и детски чорапи и чорапогащи. Можем да предложим брандиране на вашите продукти и да съдействаме при създаване на дизайн и концепция за опаковките

Sensi - оборудване

Производствен капацитет

Над 580 хиляди бройки на месец

Високотехнологични машини

Модерни и мултифункционални

Висококачествени материали

Собствен внос и производство

Нашето продуктово портфолио

Sensi е производител класически дамски чорапогащи за ежедневно носене с различна дебелина от 15-40 Den, различни цветове и размери .

Дамски чорапогащи от микрофибър. Плътни и еластични чорапогащи от мек микрофибър, с масажиращ ефект. Моделите са с допълнително хигиенично парче за максимален комфорт и ограничител на пръстите.

Дамски 3D чорапогащи. Плътни дамски чорапогащи с моделиращ ефект, вдъхновени от иновативната 3D технология, антибактериални и устойчиви на пране и при ежедневна употреба.

Елегантни дамски чорапогащи. Предлагаме ефирни и елегантни чорапогащи , подходящи за специални поводи. Изработени от облечена еластична нишка, която създава усещане за мекота и комфорт.

Специални дамски чорапогащи. Предлагаме специални чорапогащи с коригираща конструкция и Push-up ефект. Оформят извивките и прави силуета строен.

Фигурални дамски чорапогащи – характеризират се със своята плътност, здравина при оплетката и уникалния си дизайн. Те подчертават вашата индивидуалност и гарантират перфектна визия.

Дамски къси чорапи. Sensi е производител и търговец на едро на дамски чорапи. Разполагаме с богато продуктово портфолио, широка палитра от цветове и плътност. При нас ще намерите класически къси чорапи, фигурални къси чорапи, къси чорапи от микрифобър.

Дамски 3/4 чорапи. Sensi е производител и търговец на едро на дамски 3/4 чорапи. Разполагаме с богато продуктово портфолио, широка палитра от цветове и плътност. При нас ще намерите 3/4 класически чорапи, 3/4 фигурални, 3/4 чорапи от микрифобър.

Дамски 7/8 чорапи. Силиконовата дантелена лента създава усещане за сексапил и комфорт. Уникален акцент към всеки тоалет.

Дамски клин. Плътен и еластичен дамски клин с дължина до глезените. Прилепва към крака като втора кожа и съхранява топлината на тялото.

Детски чорапи. Съчетават се успешно за официални случаи и време за игра. Здрави и удобни, детските чорапи прилепват към крачето и придават завършен детайл към тоалета.